Nastavenia tlače:

Ázijské rezance s tofu

Príprava10 minútVarenie20 minútCelkovo30 minút

„verzií na stránke mám už veľa, ale skúste tieto, možno budú chutiť…“

 250 g ázijské cestoviny
 200 g tofu
 1 ks čínska kapusta choi
 3 strúčiky cesnak
 1 ks mrkva
 1 ks cibuľa
 100 g šampiňóny
 1 PL sójová omáčka light
 1 KL Sambal oelek / chilli
 1 ks jarná cibuľka
 2 cm zázvor
 1 ks limetka
 1 štipka sezam na posypanie
 1 ks cibuľa na kolieska
1

tofu si namarinujem a pripravím ako tu: Marinované tofu cibuľu nakrájam na kolieska, obalím v hladkej múke a upečiem do chrumkava na oleji

2

Ingrediencie nakrájam na rezance, šampiňóny na štrťky, (zázvor a cesnak na drobno). Do woku pridám postupne mrkvu, šampiňóny, zázvor, cesnak. Pridám kapustu, omáčky a posmažím. Pridám uvarené rezance. Pri servírovaní posypem sezamom, cibuľovými krúžkami, chilli a dochutím limetou.

Nutričné hodnoty

Veľkosť Porcie 2

Porcie 2