Domáci sendvič

skús ...

Príprava30 minútVarenie30 minútCelkovo1 hAutorPeterKategória,

Ingredience

 600 g múka chlebová
 450 ml voda - podľa potreby
 1 KL soľ
 1 KL cukor trstinový
 1 PL olej olivový
 1 KL droždie sušené
Na náplň:
 100 g rukola
 1 ks baklažán
 100 g šampiňóny grilované
 3 ks paradajky
 1 ks tatarská omáčka
 5 ks jalapeňos nakladané
 1 ks cibuľa červená
 1 ks grilovaná cuketa, kukurica, syr a na čo máš chuť....

Postup

1

vypracujem klasické chlebové cesto, nechám vykysnúť cca 40 minút, potom ho rozdelím na bochníčky a nechám ešte podkysnúť

2

z bochníka si vypracujem placku cca 1 cm hrubú a dám si ju na papier

3

rúru zapnem na plné pecky u mňa 275°C a placky potriem olivovým olejom, pečiem na kameni, treba sledovať, krásne sa nafúkne a nechám upiecť do hneda, nebudú ako z pece, ale lepšie ako z obchodu

4

rozkrojím na polovicu a naplním - rukola, grilované šampiňóny, vypotený grilovaný baklažán, pardajky, jalapeňos, dressing a zase rukola, alebo čokoľvek čo máš v chladničke a na čo máš chuť

5

no a čo na záver?
samozrejme dobrú chuť 🙂

čerpal som aj tu...

Ingrediencie

 600 g múka chlebová
 450 ml voda - podľa potreby
 1 KL soľ
 1 KL cukor trstinový
 1 PL olej olivový
 1 KL droždie sušené
Na náplň:
 100 g rukola
 1 ks baklažán
 100 g šampiňóny grilované
 3 ks paradajky
 1 ks tatarská omáčka
 5 ks jalapeňos nakladané
 1 ks cibuľa červená
 1 ks grilovaná cuketa, kukurica, syr a na čo máš chuť....

Postup

1

vypracujem klasické chlebové cesto, nechám vykysnúť cca 40 minút, potom ho rozdelím na bochníčky a nechám ešte podkysnúť

2

z bochníka si vypracujem placku cca 1 cm hrubú a dám si ju na papier

3

rúru zapnem na plné pecky u mňa 275°C a placky potriem olivovým olejom, pečiem na kameni, treba sledovať, krásne sa nafúkne a nechám upiecť do hneda, nebudú ako z pece, ale lepšie ako z obchodu

4

rozkrojím na polovicu a naplním - rukola, grilované šampiňóny, vypotený grilovaný baklažán, pardajky, jalapeňos, dressing a zase rukola, alebo čokoľvek čo máš v chladničke a na čo máš chuť

5

no a čo na záver?
samozrejme dobrú chuť 🙂

čerpal som aj tu...
Domáci sendvič

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.