Nastavenia tlače:

Lečo

Príprava10 minútVarenie15 minútCelkovo25 minút

dnes taká letná klasika a čo? no predsa lečo, ale naozaj dobré aj bez vajíčka...

 3 ks paprika biela
 1 ks kápia
 300 g paradajky
 2 KL paradajkový pretlak alebo 1 konzerva pardajky celé
 100 g tofu údené
 1 ks cibuľa
 3 ks cesnak
 1 ks chilli paprička
 1 bazalka
 100 ml olej olivový
 1 štipka soľ, čierne ml. korenie
1

všetky ingrediencie nakrájam

2

papriky podusím na cibuľke, ale nie dlho nech sú trošku chrumkavé, pridám cesnak, chilli a pretlak chvíľku posmažím, paradajky narežem na koncoch do kríža a povarím vo vriacej vode cca 1 min, aby sa dali olúpať

3

teraz je ten správny čas pridať nastrúhané tofu a bazalku

4

paradajky nakrájam a pridám k leču aby sa skamarátili, ja pridávam aj paradajky v konzerve, lečo potom nebude také vodnaté, a netreba ho dusiť hodinu, dochutím soľou, ČK, olivovým olejom
a už len dobrú chuť :)

Nutričné hodnoty

Porcie 4