Pita chlieb

domáci pita chlieb bez "E"-čok

Príprava40 minútVarenie15 minútCelkovo55 minútAutorPeterKategória

Ingredience

 500 g múka hladká chlebová
 350 ml voda - podľa potreby
 1 KL droždie sušené
 1 KL soľ
 1 KL cukor trstinový

Postup

1

Do misky dám múku, droždie, cukor, soľ, letnú vodu a všetko nechám dobre vymiesiť , môjmu robotovi to trvá cca 10 min

2

nechám kysnúť 40 min, vykysnuté cesto vyberiem a rozdelím na bochníčky, mne z toho množstva vyšlo cca 9 ks

3

jednotlivé bochníčky si vyvaľkám na placky a poukladám na pečiaci papier

4

tie potom upečiem v rúre, moja bola vyhriata na 200 °C, piekol som cca 7-8 minút

5

čerpal som aj tu...
HOMECOOKED.cz

 

Ingrediencie

 500 g múka hladká chlebová
 350 ml voda - podľa potreby
 1 KL droždie sušené
 1 KL soľ
 1 KL cukor trstinový

Postup

1

Do misky dám múku, droždie, cukor, soľ, letnú vodu a všetko nechám dobre vymiesiť , môjmu robotovi to trvá cca 10 min

2

nechám kysnúť 40 min, vykysnuté cesto vyberiem a rozdelím na bochníčky, mne z toho množstva vyšlo cca 9 ks

3

jednotlivé bochníčky si vyvaľkám na placky a poukladám na pečiaci papier

4

tie potom upečiem v rúre, moja bola vyhriata na 200 °C, piekol som cca 7-8 minút

5

čerpal som aj tu...
HOMECOOKED.cz

Pita chlieb

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.