Nastavenia tlače:

Praženica

Príprava10 minútVarenie10 minútCelkovo20 minút

samozrejme bez vajec

 1 ks tofu biele
 1 ks cibuľa menšia
 1 PL olej
 2 ks cesnak
 3 PL droždie lahôdkové
 70 ml vody "asi"
 2 KL cesnak sušený
 1 KL kurkuma
 1 štipka soľ čierna himalájska
1

už sú rôzne náhrady za vajíčka, ale ja som to skúsil takto a chutí celkom dobre

2

čierna himalájska soľ je dôležitá pre silnú sírovú arómu

3

droždie, cesnak, kurkumu zmiešame a pridáme postupne vodu

4

na cibuľke prehrejeme popučené tofu

5

pridám zálievku a cesnak

6

ešte himalájska soľ a už len dobrú chuť...
na hrianke, alebo len tak s bagetkou

Nutričné hodnoty

Porcie 2