Nastavenia tlače:

Špargľa s holandskou omáčkou

Príprava20 minútVarenie15 minútCelkovo35 minút

teraz je ten správny čas na špargľu - tak skús...

 1 balenie - špargľa
na omáčku
 200 ml smotana sladká
 100 ml voda
 80 ml víno biele alebo šťava z 1/2 limety
 1 PL cícerová (kukuričná) múka
 1 PL lahôdkové droždie
 ½ KL kurkuma, sušený cesnak
 1 štipka čierna soľ, čierne korenie
 1 KL horčica dijónska
 2 PL flóra alebo rama
1

špargľu si očistím a odlomím spodnú tvrdú časť
uvarím v osolenej vode cca 6 - 8 minút, podľa toho aká je hrubá

2

medzitým si pripravím omáčku

3

vo vode rozmiešam cícerovú múku a ďalšie ingrediencie okrem smotany a masla

4

smotanu nechám rozohriať a za stáleho miešania pridám rozmiešanú zmes
vypnem a pridám flóru alebo ramu a ešte dochutím

5

no a hotovo tak dobrú chuť...