zeler cítiť nebudeš...
Ingredience
1 gal menší zeler
5 gals cesnak podľa chuti
1 gal kyslá smotana
1 gal majonéza alebo tatarka
1 fl oz citrónová šťava
½ oz horčica francúzska (dijónska)
1 stick soľ, čierne korenie

Postup
1
zeler nastrúham na jemno na strúhadle
2
pridám pretlačený cesnak, náhradu kyslej smotany a sójovú majonézu
3
premiešam a dochutím citrónom prípadne horčicou , soľou a čiernym korením, nechám trošku vychladiť a podávam na opečenej bagete
4
majonéza sa dá nahradiť tatárskou omáčkou
dobrú chuť 🙂
Ingredients
1 gal menší zeler
5 gals cesnak podľa chuti
1 gal kyslá smotana
1 gal majonéza alebo tatarka
1 fl oz citrónová šťava
½ oz horčica francúzska (dijónska)
1 stick soľ, čierne korenie
Directions
1
zeler nastrúham na jemno na strúhadle
2
pridám pretlačený cesnak, náhradu kyslej smotany a sójovú majonézu
3
premiešam a dochutím citrónom prípadne horčicou , soľou a čiernym korením, nechám trošku vychladiť a podávam na opečenej bagete
4
majonéza sa dá nahradiť tatárskou omáčkou
dobrú chuť 🙂