zeler cítiť nebudeš...
Ingredience
1 ks menší zeler
5 ks cesnak podľa chuti
1 ks kyslá smotana
1 ks majonéza alebo tatarka
1 PL citrónová šťava
½ KL horčica francúzska (dijónska)
1 štipka soľ, čierne korenie
Postup
1
zeler nastrúham na jemno na strúhadle
2
pridám pretlačený cesnak, náhradu kyslej smotany a sójovú majonézu
3
premiešam a dochutím citrónom prípadne horčicou , soľou a čiernym korením, nechám trošku vychladiť a podávam na opečenej bagete
4
majonéza sa dá nahradiť tatárskou omáčkou
dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
1 ks menší zeler
5 ks cesnak podľa chuti
1 ks kyslá smotana
1 ks majonéza alebo tatarka
1 PL citrónová šťava
½ KL horčica francúzska (dijónska)
1 štipka soľ, čierne korenie
Postup
1
zeler nastrúham na jemno na strúhadle
2
pridám pretlačený cesnak, náhradu kyslej smotany a sójovú majonézu
3
premiešam a dochutím citrónom prípadne horčicou , soľou a čiernym korením, nechám trošku vychladiť a podávam na opečenej bagete
4
majonéza sa dá nahradiť tatárskou omáčkou
dobrú chuť 🙂