skúsil som ho vo vegan verzii...
Ingredience
1 ks šalát rímsky
5 ks kapary
1 ks sojalka
3 PL smotana sójová
1 ks tofu nemusí byť
2 ks cesnak
1 ks bageta
1 KL horčica francúzska (dijónská)
2 PL olej olivový
1 štipka soľ, čierne korenie

Postup
1
šalát natrhám
2
kapary, majonézu, smotanu, soľ, cesnak, ČK mixnem, nemusí to byť úplne do hladka
3
bagetu si nakrájam na kocky a nasucho opražím vo woku, dá sa aj na plátky opiecť, potrieť cesnakom a prikusovať k šalátu
4
kto chce tofu, usuším, nakrájam na kocky a upečiem na troške oleja
5
všetky ingrediencie premiešam, dochutím soľou, čiernym korením, nechám vychladiť
Ingrediencie
1 ks šalát rímsky
5 ks kapary
1 ks sojalka
3 PL smotana sójová
1 ks tofu nemusí byť
2 ks cesnak
1 ks bageta
1 KL horčica francúzska (dijónská)
2 PL olej olivový
1 štipka soľ, čierne korenie