priprav si osviežujúci koláčik bez toho aby si sa potil pri rúre...
Ingredience
Postup
tvarohy a kyslú smotanu zmiešam prípadne mixni ak to chceš jemné
mne ale hrudky tvarohu nevadia, pridám vanilkový cukor
ak to chceš sladšie pridáš viacej cukru
vegánsku neželatinu pripravím podľa návodu a primiešam k tvarohu
použil som veľké cukrárenské piškóty
poďme na prvú vrstvu
priprav si tú správnu nádobu v ktorej to budeš pripravovať
dalo by sa aj v okrúhlej tortovej forme
na dno dám vrstvu tvarovej zmesi a rozložím piškóty
zase pridám vrstvu tvarohu
pridám čučoriedky a zase vrstvu piškót
ktoré ak chceš pokvapkaj javorovím sirupom
príde posledná vrstva tvarohu a čučoriedok
zabalím do potravinovej fólie a šup do chladničky
aspoň na 30 minút
môžeš zaliať javorovím sirupom prípadne posypať práškovým cukrom
no a už len dobrú chuť prajem 🙂
Ingrediencie
Postup
tvarohy a kyslú smotanu zmiešam prípadne mixni ak to chceš jemné
mne ale hrudky tvarohu nevadia, pridám vanilkový cukor
ak to chceš sladšie pridáš viacej cukru
vegánsku neželatinu pripravím podľa návodu a primiešam k tvarohu
použil som veľké cukrárenské piškóty
poďme na prvú vrstvu
priprav si tú správnu nádobu v ktorej to budeš pripravovať
dalo by sa aj v okrúhlej tortovej forme
na dno dám vrstvu tvarovej zmesi a rozložím piškóty
zase pridám vrstvu tvarohu
pridám čučoriedky a zase vrstvu piškót
ktoré ak chceš pokvapkaj javorovím sirupom
príde posledná vrstva tvarohu a čučoriedok
zabalím do potravinovej fólie a šup do chladničky
aspoň na 30 minút
môžeš zaliať javorovím sirupom prípadne posypať práškovým cukrom
no a už len dobrú chuť prajem 🙂