skús ...
Ingredience
Postup
vypracujem klasické chlebové cesto, nechám vykysnúť cca 40 minút, potom ho rozdelím na bochníčky a nechám ešte podkysnúť
z bochníka si vypracujem placku cca 1 cm hrubú a dám si ju na papier
rúru zapnem na plné pecky u mňa 275°C a placky potriem olivovým olejom, pečiem na kameni, treba sledovať, krásne sa nafúkne a nechám upiecť do hneda, nebudú ako z pece, ale lepšie ako z obchodu
rozkrojím na polovicu a naplním - rukola, grilované šampiňóny, vypotený grilovaný baklažán, pardajky, jalapeňos, dressing a zase rukola, alebo čokoľvek čo máš v chladničke a na čo máš chuť
no a čo na záver?
samozrejme dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
vypracujem klasické chlebové cesto, nechám vykysnúť cca 40 minút, potom ho rozdelím na bochníčky a nechám ešte podkysnúť
z bochníka si vypracujem placku cca 1 cm hrubú a dám si ju na papier
rúru zapnem na plné pecky u mňa 275°C a placky potriem olivovým olejom, pečiem na kameni, treba sledovať, krásne sa nafúkne a nechám upiecť do hneda, nebudú ako z pece, ale lepšie ako z obchodu
rozkrojím na polovicu a naplním - rukola, grilované šampiňóny, vypotený grilovaný baklažán, pardajky, jalapeňos, dressing a zase rukola, alebo čokoľvek čo máš v chladničke a na čo máš chuť
no a čo na záver?
samozrejme dobrú chuť 🙂