tradičná hustá strukovinová polievka s cestovinou zo severnej Afriky
Ingredience
Postup
ja som použil fazuľový mix v konzerve, šošovicu a fazuľu v paradajkovo náleve chilli
samozrejme môžeš použiť aj sušenú fazuľu a cícer, ktoré je predtým dobre namočiť
osmahnem cibuľu s cesnakom na oleji
pridám koreniny a šošovicu
chvíľku miešam nech sa skamarátia
zalejem vodou a pridám pasírované paradajky (paradajky), nakrájanú petržlenovú vňať a fazule
pred koncom nalámem do polievky špagety
v originál recepte ju zahusťujú múkou rozmiešanou v troške vody, ale dá sa zahustiť aj zemiakovým prípadne kukuričným škrobom no ja som ju už nezahusťoval
povarím ešte cca 10 minút, dochutím a pri podávaní pridám čerstvú limetovú šťavu
tak dobrú chuť prajem...
Ingrediencie
Postup
ja som použil fazuľový mix v konzerve, šošovicu a fazuľu v paradajkovo náleve chilli
samozrejme môžeš použiť aj sušenú fazuľu a cícer, ktoré je predtým dobre namočiť
osmahnem cibuľu s cesnakom na oleji
pridám koreniny a šošovicu
chvíľku miešam nech sa skamarátia
zalejem vodou a pridám pasírované paradajky (paradajky), nakrájanú petržlenovú vňať a fazule
pred koncom nalámem do polievky špagety
v originál recepte ju zahusťujú múkou rozmiešanou v troške vody, ale dá sa zahustiť aj zemiakovým prípadne kukuričným škrobom no ja som ju už nezahusťoval
povarím ešte cca 10 minút, dochutím a pri podávaní pridám čerstvú limetovú šťavu
tak dobrú chuť prajem...