skús a povieš vaaauuu 🙂
Ingredience
200 g šampiňóny
100 g hliva
2 PL olej olivový
2 ks cesnak
1 ks hrianka, bageta alebo čokoľvek čo je po ruke
1 štipka tymián čerstvý alebo sušený
1 štipka rasca drvená
1 štipka soľ, čierne korenie
½ ks citrón šťava

Postup
1
huby nakrájam na väčšie kúsky, tiež cesnak na menšie kúsky
2
no super by boli čerstvé dubáčiky, ale nie sú
3
huby sprudka opečiem na olivovom oleji, pridám tymián a a ku koncu aj cesnak a trošku citrónovej šťavy, pripravím hrianku pocesnakujem a pridám huby, až na záver posolím a pokvapkám olivovým olejom
dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
200 g šampiňóny
100 g hliva
2 PL olej olivový
2 ks cesnak
1 ks hrianka, bageta alebo čokoľvek čo je po ruke
1 štipka tymián čerstvý alebo sušený
1 štipka rasca drvená
1 štipka soľ, čierne korenie
½ ks citrón šťava