chutná sladká, kyslá, korenistá a príjemne pálivá vitamínová bomba
Ingredience
Postup
množstvo chilli použite podľa toho, ako to máte radi
reďkev som nakrájal na tenučké plátky a 3 kúsky s jednou jarnou cibuľkou som si odložil k servírovaniu
z morskej riasy, reďkovky, petržlenovej vňate a sójovej omáčky som si pripravil vývar cca 20 minút
na spodok hrnca som dal kimchi ak použiješ celé tak asi 1/4 hlávky, pridal som na plátky nakrájanú cibuľu, 2 ks jarnej cibuľky, drtené chilli, chilli pastu, zalial som to precedeným vývarom, dochutil soľou, cukrom a varil cca 20 minút
pridám nakrájané tofu a povarím ešte 10 - 15 minút
pri servírovaní pridám na vrch nakrájanú jarnú cibuľku a reďkev
servírujem s ryžou, prípadne ryžovými rezancami
Ingrediencie
Postup
množstvo chilli použite podľa toho, ako to máte radi
reďkev som nakrájal na tenučké plátky a 3 kúsky s jednou jarnou cibuľkou som si odložil k servírovaniu
z morskej riasy, reďkovky, petržlenovej vňate a sójovej omáčky som si pripravil vývar cca 20 minút
na spodok hrnca som dal kimchi ak použiješ celé tak asi 1/4 hlávky, pridal som na plátky nakrájanú cibuľu, 2 ks jarnej cibuľky, drtené chilli, chilli pastu, zalial som to precedeným vývarom, dochutil soľou, cukrom a varil cca 20 minút
pridám nakrájané tofu a povarím ešte 10 - 15 minút
pri servírovaní pridám na vrch nakrájanú jarnú cibuľku a reďkev
servírujem s ryžou, prípadne ryžovými rezancami