trošku prácnejší recept...
Ingredience

Postup
kapustu som trošku vyžmýkal (nie je to nutné, ale bude trošku menej kyslá) a poprekrajoval, aby nebola taká dlhá

vodu z vyžmýkanej kapusty nevylejte, ale pri varení si sem tam srknite - je výborná
pri kupovaní kapusty (ak nemáte vlastnú) si dajte pozor, okrem kapusty a soli by nemala už nič obsahovať, hlavne žiadne E-čka

trošku ju podusím na opečenej cibuľke

vo woku si opečiem na troške oleja cibuľu do sklovita

pridám nakrájané a na menšie kúsky rozmrvené tofu, pridám červenú mletú papriku, aj pálivú, ČK a nakoniec prelisovaný cesnak, dochutím soľou a chvíľku prehrejem

spodok pekáča poolejujem

kapustu si rozdelím na polovicu a vysteliem spodok pekáča prvá vrstva

ďalšia vrstva ryža
Ryža

na ryžu príde vrstva tofu

posledná vrstva opäť kapusta

no a šup do trúby, pečiem zhruba 1/2 hodiny

medzi tým ako sa mi pečie kapusta si pripravím zálievku a to z kyslej a sladkej smotany, červenej mletej papriky, lahôdkové droždie a soľ, rozmiešam

asi po 20 minútach zalejem kapustu pripravenou zálievkou a zapečiem do zlatista cca 10-15 minút
a máme hotovo...
