no naozaj super paštéta, nikto ti neuverí, že je vegan...
Ingredience
Postup
postup je naozaj jednoduchý
najprv si nasucho osmahnem vlašské a kešu orechy so slnečnicou
keď začnú hnednúť odstavím
cibuľu nakrájam na polmesiačiky a pomaly (naozaj pomaly) smažím a smažím na oleji cca 20 minút ku koncu pridám cesnak nakrájaný na plátky
keď je už pekne do zlatova pridám cukor a nechám skaramelizovať
pridám suché víno a nechám vyvariť alkohol
nakrájané šampiňóny opečiem na oleji, pridám koreniny a ku koncu aj nakrájanú petržlenovú vňať
no a tu je trošku zmena, keď som to robil, tak som nedal smotanu a bolo to dosť husté
na budúce skúsim pridať k šampiňónom smotanu a nechám zredukovať aby sa to ľahšie mixovalo
všetko rozmixujem spolu s orechmi, lahôdkovým droždím a máme hotovo
naložil som do pohára a zalial roztopeným maslom
super chuť či už s cibuľou alebo džemom
Ingrediencie
Postup
postup je naozaj jednoduchý
najprv si nasucho osmahnem vlašské a kešu orechy so slnečnicou
keď začnú hnednúť odstavím
cibuľu nakrájam na polmesiačiky a pomaly (naozaj pomaly) smažím a smažím na oleji cca 20 minút ku koncu pridám cesnak nakrájaný na plátky
keď je už pekne do zlatova pridám cukor a nechám skaramelizovať
pridám suché víno a nechám vyvariť alkohol
nakrájané šampiňóny opečiem na oleji, pridám koreniny a ku koncu aj nakrájanú petržlenovú vňať
no a tu je trošku zmena, keď som to robil, tak som nedal smotanu a bolo to dosť husté
na budúce skúsim pridať k šampiňónom smotanu a nechám zredukovať aby sa to ľahšie mixovalo
všetko rozmixujem spolu s orechmi, lahôdkovým droždím a máme hotovo
naložil som do pohára a zalial roztopeným maslom
super chuť či už s cibuľou alebo džemom