Škoricový slimák

chcel som si ho kúpiť, ale nezadarilo sa tak tu ho máte...

Príprava50 minútVarenie40 minútCelkovo1 h 30 minútAutorPeterKategória

Ingredience

 350 g múka hladká
 100 g múky polohrubej
 300 ml voda podľa potreby
 1 KL droždie sušené
 1 PL olej na potretie cesta
 1 štipka škorica, hrozienka, cukor trstinový

Postup

1

cesto vypracuje môj robot, nechám ho vykysnúť cca 40 min, potom ho rozvaľkám a potriem olejom

2

cesto posypem škoricou, potom trstinový cukor, namočené hrozienka a zaviniem

3

nakrájam na cca 1 - 1,5 cm kolieska, rozložím na plech a trošku sploštím

4

upečiem do zlatista na 180°C asi 30 - 35 min sledujte cez okienko 🙂 , aby nezhoreli to by bola škoda

5

a už len dobrú chuť 🙂

Ingrediencie

 350 g múka hladká
 100 g múky polohrubej
 300 ml voda podľa potreby
 1 KL droždie sušené
 1 PL olej na potretie cesta
 1 štipka škorica, hrozienka, cukor trstinový

Postup

1

cesto vypracuje môj robot, nechám ho vykysnúť cca 40 min, potom ho rozvaľkám a potriem olejom

2

cesto posypem škoricou, potom trstinový cukor, namočené hrozienka a zaviniem

3

nakrájam na cca 1 - 1,5 cm kolieska, rozložím na plech a trošku sploštím

4

upečiem do zlatista na 180°C asi 30 - 35 min sledujte cez okienko 🙂 , aby nezhoreli to by bola škoda

5

a už len dobrú chuť 🙂

Škoricový slimák

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.