skús osvedčenú klasiku 🙂
což takhle dát si špenát?
Ingredience
Postup
tentokrát som požil klasický mrazený špenátový pretlak
do kastróla som pridal asi 100 ml zeleninového vývaru
a v ňom som za poamalého varenia rozmrazil špenát
do smotany som primiešal asi 1/2 PL múky a nechal pomaličky
variť asi 15 minút
ak nechceš múku môžež zahustiť škrobom rozmiešaným v studenej vode
dochutím soľou, cesnakom a čiernym mletým korením
na záver pridám oriešok masla
zemiaky klasicky uvaríš
a pripravíš si zemiakovú kašu tá je k tomu asi najlepšia
uvarené zemiaky sceď a mixni spolu s maslom, ktoré pridávaš postupne
čím viac masla tým lepšia kaša ale môžeš pridať aj trošku mlieka
ja som mal zemiaky zo včera, tak som pripravil opekané zemiaky
klasika je volské oko
tak už len dobrú chuť...
Ingrediencie
Postup
tentokrát som požil klasický mrazený špenátový pretlak
do kastróla som pridal asi 100 ml zeleninového vývaru
a v ňom som za poamalého varenia rozmrazil špenát
do smotany som primiešal asi 1/2 PL múky a nechal pomaličky
variť asi 15 minút
ak nechceš múku môžež zahustiť škrobom rozmiešaným v studenej vode
dochutím soľou, cesnakom a čiernym mletým korením
na záver pridám oriešok masla
zemiaky klasicky uvaríš
a pripravíš si zemiakovú kašu tá je k tomu asi najlepšia
uvarené zemiaky sceď a mixni spolu s maslom, ktoré pridávaš postupne
čím viac masla tým lepšia kaša ale môžeš pridať aj trošku mlieka
ja som mal zemiaky zo včera, tak som pripravil opekané zemiaky
klasika je volské oko
tak už len dobrú chuť...