čerstvá zelenina a kvalitný olivový olej
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/antipasti_2_ok.jpg?fit=857%2C643&ssl=1)
Postup
všetky ingrediencie nakrájam ugrilujem na grilovacej panvici, potriem olivovým olejom, cesnak pretlačím, alebo utrieme do pasty spolu so soľou a rozmiešam v olivovom oleji
papriku
fenikel
feferónku nakrájam
všetko prelejem ochuteným olivovým olejom, posypeme petržlenovou vňaťou, podávam na hrianke, alebo s bagetou
Ingrediencie
Postup
všetky ingrediencie nakrájam ugrilujem na grilovacej panvici, potriem olivovým olejom, cesnak pretlačím, alebo utrieme do pasty spolu so soľou a rozmiešam v olivovom oleji
papriku
fenikel
feferónku nakrájam
všetko prelejem ochuteným olivovým olejom, posypeme petržlenovou vňaťou, podávam na hrianke, alebo s bagetou