chce to chvíľku trpezlivosti, ale výsledok stojí za to
Ingredience
Postup
všetky sypké ingrediencie šupnem do robota a postupne prilievam vodu a 1 PL oleja, cesto by sa malo pekne odliepať, robot necháme pracovať cca 10 min
cesto prikryté utierkou nechám vykysnúť 40 min, no podarilo sa :), vyberiem na pomúčenú dosku a rozdelím na 4 časti
z bochníčkov si ušúľam bagety a šup s nimi na bagetový plech, na ktorý si dám papier na pečenie
prikryjem utierkou a nechám cca 10-15 min vykysnúť
po vykysnutí ich narežem na šikmo, a zase na 10 min nechať podkysnúť, rúru zapnem na 180°C (ventilátor) a nechám piecť, počas pečenia ich sem tam navlhčím rozprašovačom, v ktorom mám vlažnú vodu trvá to cca 25 - 30 min sledujte farbu
po upečení ich môžte ešte posypať sezamom, prípadne potrieť cesnakom v oleji alebo hrubozrnnou soľou, záleží len na vás, ako to máte radi chutia fantasticky tak či tak 🙂
Ingrediencie
Postup
všetky sypké ingrediencie šupnem do robota a postupne prilievam vodu a 1 PL oleja, cesto by sa malo pekne odliepať, robot necháme pracovať cca 10 min
cesto prikryté utierkou nechám vykysnúť 40 min, no podarilo sa :), vyberiem na pomúčenú dosku a rozdelím na 4 časti
z bochníčkov si ušúľam bagety a šup s nimi na bagetový plech, na ktorý si dám papier na pečenie
prikryjem utierkou a nechám cca 10-15 min vykysnúť
po vykysnutí ich narežem na šikmo, a zase na 10 min nechať podkysnúť, rúru zapnem na 180°C (ventilátor) a nechám piecť, počas pečenia ich sem tam navlhčím rozprašovačom, v ktorom mám vlažnú vodu trvá to cca 25 - 30 min sledujte farbu
po upečení ich môžte ešte posypať sezamom, prípadne potrieť cesnakom v oleji alebo hrubozrnnou soľou, záleží len na vás, ako to máte radi chutia fantasticky tak či tak 🙂