krémová sýta polievka z Maroka...
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2022/08/bissara.jpg?fit=1024%2C678&ssl=1)
Postup
na prípravu potrebuješ bôb
večer som ho namočil a ráno olúpal šupky
zalejem vodou, tak aby bola mierne nad bôbom
a zbieram penu, ktorá sa vytvorí na povrchu
prihodím cesnaky
potom som ho varil v tlaku cca 15-20 minút
samozrejme môžeš ho variť aj klasicky
prihodím koreniny a osolím
mixnem ponorným mixérom do hladka a ešte povarím
mala by byť pekne krémová
servíruje sa posypaná rímskou rascou, mletou paprikou a hojne poliata olivovým olejom
najlepšie ju jesť s arabským chlebom, ktorý si v nej namáčam
ja som ale nemal, tak stačila aj bageta....
a už len dobrú chuť prajem...
Ingrediencie
Postup
na prípravu potrebuješ bôb
večer som ho namočil a ráno olúpal šupky
zalejem vodou, tak aby bola mierne nad bôbom
a zbieram penu, ktorá sa vytvorí na povrchu
prihodím cesnaky
potom som ho varil v tlaku cca 15-20 minút
samozrejme môžeš ho variť aj klasicky
prihodím koreniny a osolím
mixnem ponorným mixérom do hladka a ešte povarím
mala by byť pekne krémová
servíruje sa posypaná rímskou rascou, mletou paprikou a hojne poliata olivovým olejom
najlepšie ju jesť s arabským chlebom, ktorý si v nej namáčam
ja som ale nemal, tak stačila aj bageta....
a už len dobrú chuť prajem...