na tisíc spôsobov
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2017/08/borsc-2021.jpg?fit=1024%2C678&ssl=1)
Postup
cibuľu si posmažím na oleji
medzi tým ako sa smaží cibuľa si nakrájam zeleninu
tak ako zeleninu aj kapustu
a cviklu
k cibuli pridám nakrájanú zeleninu a kapustu a ešte chvíľku smažím, 1/2 cvikly, druhú polovicu pridám neskôr, aby nestratila farbu
pridám paradajkový pretlak, bobkové listy, soľ, ČK, chilli papričku
! TIP: pretlak môžte pridať na usmaženú cibuľu a nechať ho trošku skaramelizovať, aby zosladol a potom pridať zeleninu
zalejem vodou a nechám uvariť do mäkka, ku koncu pridám zvyšnú cviklu
Na záver môžte pridať na cibuľke osmažené údené tofu s červenou paprikou a nakrájaný kôpor, prípadne sójovú kyslú smotanu (jogurt) na zjemnenie
a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
cibuľu si posmažím na oleji
medzi tým ako sa smaží cibuľa si nakrájam zeleninu
tak ako zeleninu aj kapustu
a cviklu
k cibuli pridám nakrájanú zeleninu a kapustu a ešte chvíľku smažím, 1/2 cvikly, druhú polovicu pridám neskôr, aby nestratila farbu
pridám paradajkový pretlak, bobkové listy, soľ, ČK, chilli papričku
! TIP: pretlak môžte pridať na usmaženú cibuľu a nechať ho trošku skaramelizovať, aby zosladol a potom pridať zeleninu
zalejem vodou a nechám uvariť do mäkka, ku koncu pridám zvyšnú cviklu
Na záver môžte pridať na cibuľke osmažené údené tofu s červenou paprikou a nakrájaný kôpor, prípadne sójovú kyslú smotanu (jogurt) na zjemnenie
a už len dobrú chuť 🙂