tak tento raz niečo na sladko 🙂
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/bucty-napare2_01-e1565443183297.jpg?fit=1344%2C762&ssl=1)
Postup
do môjho robota šupnem všetky sypké ingrediencie zapnem a postupne prilievam trošku teplé mlieko a prilejem olej
cesto by malo byť také akurát, aby sa veľmi nelepilo
prikryjem utierkou a nechám vykysnúť bude mu stačiť tak 40 min.
cesto som rozdelil na polovicu, vyvaľkal na cca 1 cm hrúbku, vykrojil kolieska pohárom, také akurát ani veľké ani malé a poukladám náplň každý si dá aké má rád u mňa kúsok horkej čokolády alebo lekvár
no a zabaliť, aby sa to podobalo na buchtu a nechám ich ešte podkysnúť cca 15-20 min
ak nemáte parný hrniec stačí natiahnuť utierku na hrniec s vodou, poukladať buchtičky a pariť cca 10 minút
posledný krok je najlepší, posypať kakaom, alebo grankom, poliať javorovým sirupom
a už len dobrú chuť ...
zabudol som Vám ju ukázať prekrojenú ale verte či nie po prekrojení sa vyleje čokoláda, ešte nejaké spia v mrazničke tak odfotím a doplním
Ingrediencie
Postup
do môjho robota šupnem všetky sypké ingrediencie zapnem a postupne prilievam trošku teplé mlieko a prilejem olej
cesto by malo byť také akurát, aby sa veľmi nelepilo
prikryjem utierkou a nechám vykysnúť bude mu stačiť tak 40 min.
cesto som rozdelil na polovicu, vyvaľkal na cca 1 cm hrúbku, vykrojil kolieska pohárom, také akurát ani veľké ani malé a poukladám náplň každý si dá aké má rád u mňa kúsok horkej čokolády alebo lekvár
no a zabaliť, aby sa to podobalo na buchtu a nechám ich ešte podkysnúť cca 15-20 min
ak nemáte parný hrniec stačí natiahnuť utierku na hrniec s vodou, poukladať buchtičky a pariť cca 10 minút
posledný krok je najlepší, posypať kakaom, alebo grankom, poliať javorovým sirupom
a už len dobrú chuť ...
zabudol som Vám ju ukázať prekrojenú ale verte či nie po prekrojení sa vyleje čokoláda, ešte nejaké spia v mrazničke tak odfotím a doplním