dá sa aj vo verzii vegan, skús...
Ingredience

Postup
Všetky ingrediencie nakrájam na malé kocky, zázvor nastrúham. Mrkvu, chilli, huby, bambusové výhonky a pór vložím do cca 3 l zeleninového vývaru pridám sójovú omáčku, ryžový ocot, slivkové víno, soľ, chilli pastu, sušené chilli, cukor a nechám povariť.
Potom príde na rad tofu nakrájané na malé kocky a prípadne aj 1-2 ks šampiňóny podľa veľkosti, cesnak a biele korenie na záver pridám kukuričný škrob rozmiešaný vo vode, prilievam postupne, aby som dosiahol tu správnu hustotu, nechám prevrieť a ešte prípadne dochutím.
ak chcete dobrú chuť, dodržte ingrediencie (ryžový ocot, slivkové víno, shitake, kukuričný škrob ...) inak budete sklamaní
a už len dobrú chuť poprajem ...
Ingrediencie
Postup
Všetky ingrediencie nakrájam na malé kocky, zázvor nastrúham. Mrkvu, chilli, huby, bambusové výhonky a pór vložím do cca 3 l zeleninového vývaru pridám sójovú omáčku, ryžový ocot, slivkové víno, soľ, chilli pastu, sušené chilli, cukor a nechám povariť.
Potom príde na rad tofu nakrájané na malé kocky a prípadne aj 1-2 ks šampiňóny podľa veľkosti, cesnak a biele korenie na záver pridám kukuričný škrob rozmiešaný vo vode, prilievam postupne, aby som dosiahol tu správnu hustotu, nechám prevrieť a ešte prípadne dochutím.
ak chcete dobrú chuť, dodržte ingrediencie (ryžový ocot, slivkové víno, shitake, kukuričný škrob ...) inak budete sklamaní
a už len dobrú chuť poprajem ...