Eintopf

no proste v jednom hrnci z čerstvých sezónnych surovín

Ingredience

 150 g brokolica
 3 ks zemiak
 100 g šampiňóny
 ½ ks pór
 3 ks mrkva
 2 ks cibuľa
 1 ks zeler stopkatý
 5 ks kel ružičkový
 200 g kukurica mrazená
 100 g šošovica
 3 ks cesnak
 1 PL paradajkový pretlak
 1 štipka soľ, čierne ml. korenie, oregano, čerstvé bylinky
 400 ml vývar zeleninový

Postup

1

na oleji popražím cibuľu a stonkový zeler pekne do chrumkava

2

pridám asi 1 PL paradajkového pretlaku a postupne pridávam suroviny podľa tvrdosti, šošovicu, mrkvu, ružičkový kel, trošku podlejem vývarom

3

zemiaky a cibuľu na mesiačiky a chvíľu nechám podusiť cca 15 - 20 min. ak treba podlejem vývarom

4

na záver už len kukuricu a rozobraté ružičky brokolice, podávam s domácim chlebom

5

a už len dobrú chuť 🙂

Ingrediencie

 150 g brokolica
 3 ks zemiak
 100 g šampiňóny
 ½ ks pór
 3 ks mrkva
 2 ks cibuľa
 1 ks zeler stopkatý
 5 ks kel ružičkový
 200 g kukurica mrazená
 100 g šošovica
 3 ks cesnak
 1 PL paradajkový pretlak
 1 štipka soľ, čierne ml. korenie, oregano, čerstvé bylinky
 400 ml vývar zeleninový

Postup

1

na oleji popražím cibuľu a stonkový zeler pekne do chrumkava

2

pridám asi 1 PL paradajkového pretlaku a postupne pridávam suroviny podľa tvrdosti, šošovicu, mrkvu, ružičkový kel, trošku podlejem vývarom

3

zemiaky a cibuľu na mesiačiky a chvíľu nechám podusiť cca 15 - 20 min. ak treba podlejem vývarom

4

na záver už len kukuricu a rozobraté ružičky brokolice, podávam s domácim chlebom

5

a už len dobrú chuť 🙂

Eintopf

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.