no proste v jednom hrnci z čerstvých sezónnych surovín
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/eintopf_m-e1565450362755.jpg?fit=1331%2C755&ssl=1)
Postup
na oleji popražím cibuľu a stonkový zeler pekne do chrumkava
pridám asi 1 PL paradajkového pretlaku a postupne pridávam suroviny podľa tvrdosti, šošovicu, mrkvu, ružičkový kel, trošku podlejem vývarom
zemiaky a cibuľu na mesiačiky a chvíľu nechám podusiť cca 15 - 20 min. ak treba podlejem vývarom
na záver už len kukuricu a rozobraté ružičky brokolice, podávam s domácim chlebom
a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
na oleji popražím cibuľu a stonkový zeler pekne do chrumkava
pridám asi 1 PL paradajkového pretlaku a postupne pridávam suroviny podľa tvrdosti, šošovicu, mrkvu, ružičkový kel, trošku podlejem vývarom
zemiaky a cibuľu na mesiačiky a chvíľu nechám podusiť cca 15 - 20 min. ak treba podlejem vývarom
na záver už len kukuricu a rozobraté ružičky brokolice, podávam s domácim chlebom
a už len dobrú chuť 🙂