jednoduché a rýchle ...
Ingredience
150 g šampiňóny
250 ml smotana sójová
1 ks cibuľa menšia
4 ks cesnak
1 KL horčica francúzska
1 štipka tymián
1 štipka bazalka čerstvá
1 štipka citrńová šťava
1 štipka soľ, čierne ml. korenie, paprika mletá, chilli
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/fettucine_1-e1565455924205.jpg?fit=1331%2C761&ssl=1)
Postup
1
na oleji si osmahnem cibuľku (do sklovita), pridám nakrájané šampiňóny, podusím, pridám tymián, soľ, prelisovaný cesnak, zalejem smotanou, dochutím horčicou, ČK a citrónom
chvíľku nechám prevrieť
2
pridám uvarené fettuccine, premiešam
a už len dobrú chuť
Ingrediencie
150 g šampiňóny
250 ml smotana sójová
1 ks cibuľa menšia
4 ks cesnak
1 KL horčica francúzska
1 štipka tymián
1 štipka bazalka čerstvá
1 štipka citrńová šťava
1 štipka soľ, čierne ml. korenie, paprika mletá, chilli
Postup
1
na oleji si osmahnem cibuľku (do sklovita), pridám nakrájané šampiňóny, podusím, pridám tymián, soľ, prelisovaný cesnak, zalejem smotanou, dochutím horčicou, ČK a citrónom
chvíľku nechám prevrieť
2
pridám uvarené fettuccine, premiešam
a už len dobrú chuť