„chce to svoj čas, nie je to žiadna rýchlovka“
Ingredience
Postup
cibuľu nakrájam na mesiačiky a smažím na oleji, nie sprudka, ale pekne pozvoľna
a smažím a smažím… chce to čas u mňa to trvalo cca 50 minút malo by to vyzerať ako na obrázku pekne do hneda, teraz je ten správny čas pridať koňak a chvíľku počkám, kým sa odparí alkohol.
podlejem červeným vínom a tak ako pri koňaku nechám odpariť alkohol, zalejem vývarom pridám ďalšie 2 nakrájané cibule a bobkový list, tymián a nechám podusiť ešte aspoň 30 minút, aby cibuľa zmäkla. Potom dochutím soľou a čiernym ml. korením. Podávam s hriankou a zapečeným syrom na vrchu. Stačí chvíľka pod grilom.
Tak už len dobrú chuť…
Ingrediencie
Postup
cibuľu nakrájam na mesiačiky a smažím na oleji, nie sprudka, ale pekne pozvoľna
a smažím a smažím… chce to čas u mňa to trvalo cca 50 minút malo by to vyzerať ako na obrázku pekne do hneda, teraz je ten správny čas pridať koňak a chvíľku počkám, kým sa odparí alkohol.
podlejem červeným vínom a tak ako pri koňaku nechám odpariť alkohol, zalejem vývarom pridám ďalšie 2 nakrájané cibule a bobkový list, tymián a nechám podusiť ešte aspoň 30 minút, aby cibuľa zmäkla. Potom dochutím soľou a čiernym ml. korením. Podávam s hriankou a zapečeným syrom na vrchu. Stačí chvíľka pod grilom.
Tak už len dobrú chuť…