výborná hustá španielska polievka z cíceru a špenátu
Ingredience
Postup
chlieb si opečiem na oleji
dám si variť cícer, ktorý bol namočený 24 hodín (na budúce určite použijem cícer z konzervy, lebo ani po 50 minútach varenia v tlaku nebol taký mäkký ako som chcel)
aj chudák PEPA sa poriadne zapotil 🙁
topinku po vychladnutí mixnem
nakrájaný cesnak osmažím na oleji,
paradajky mixnem a cibuľu usmažím na oleji spolu s feferónkou (nemusí byť)
pridám chleba a po chvíľke koreniny a všetko pridám k cíceru
keď je všetko mäkké pridám mladý špenát
dochutím a pridám olivový olej
no a už len dobrú chuť prajem
Ingrediencie
Postup
chlieb si opečiem na oleji
dám si variť cícer, ktorý bol namočený 24 hodín (na budúce určite použijem cícer z konzervy, lebo ani po 50 minútach varenia v tlaku nebol taký mäkký ako som chcel)
aj chudák PEPA sa poriadne zapotil 🙁
topinku po vychladnutí mixnem
nakrájaný cesnak osmažím na oleji,
paradajky mixnem a cibuľu usmažím na oleji spolu s feferónkou (nemusí byť)
pridám chleba a po chvíľke koreniny a všetko pridám k cíceru
keď je všetko mäkké pridám mladý špenát
dochutím a pridám olivový olej
no a už len dobrú chuť prajem