„taká naša klasika“
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/07/hrachova2-e1564606853514.jpg?fit=1024%2C573&ssl=1)
Postup
áno hrach by sa mal močiť vo vode, ale ja na to stále zabudnem. Ešte, že mám pomocníka – tlakový hrniec. Všetko nakrájam na kocky, okrem hrachu 🙂 , na oleji osmahnem cibuľu, pridám zeleninu a 1 strúčik cesnaku. Zalejem vývarom, alebo vodou, pridám hrach a v tlakovom hrnci varím cca 20 minút, aby to všetko pekne zmeklo.
vypustím paru z tlakáča, pridám ešte 2 strúčiky cesnaku a všetko pekne mixnem ponorným mixérom. Ešte chvíľku povarím, ak treba zriedim, dochutím majoránkou, soľou a čiernym ml. korením.
A už len dobrú chuť…
Ingrediencie
Postup
áno hrach by sa mal močiť vo vode, ale ja na to stále zabudnem. Ešte, že mám pomocníka – tlakový hrniec. Všetko nakrájam na kocky, okrem hrachu 🙂 , na oleji osmahnem cibuľu, pridám zeleninu a 1 strúčik cesnaku. Zalejem vývarom, alebo vodou, pridám hrach a v tlakovom hrnci varím cca 20 minút, aby to všetko pekne zmeklo.
vypustím paru z tlakáča, pridám ešte 2 strúčiky cesnaku a všetko pekne mixnem ponorným mixérom. Ešte chvíľku povarím, ak treba zriedim, dochutím majoránkou, soľou a čiernym ml. korením.
A už len dobrú chuť…