voňavé, jemne pikantné s mexickým nádychom a tak trooošku iné...
Ingredience
Postup
cuketu a jeden zemiak som nastrúhal nahrubo, cibuľu som nakrájal tiež pomerne nahrubo
jeden zemiak a cesnak som nastrúhal najemno, pridal som múky a škrob podľa potreby, kukuricu a koreniny, koriander a rímsku rascu s troškou soli som nadrtil v mažiari
šampiňóny nakrájam a osmažím na oleji
no a už len vytvarujem malé fašírky a osmažím vo fritéze, alebo v oleji tak, aby boli celé ponorené
smažím na strednom plameňmi, aby sa dobre prepiekli do zlatista
osuším v papierových utierkách
a už stačí len trošku majonézy, chilli omáčka, jarná cibuľka, paradajky a čo máš práve v chladničke
vynikajúce aj v placke naan, ale to už je na tebe
tak dobrú chuť prajem...
Ingrediencie
Postup
cuketu a jeden zemiak som nastrúhal nahrubo, cibuľu som nakrájal tiež pomerne nahrubo
jeden zemiak a cesnak som nastrúhal najemno, pridal som múky a škrob podľa potreby, kukuricu a koreniny, koriander a rímsku rascu s troškou soli som nadrtil v mažiari
šampiňóny nakrájam a osmažím na oleji
no a už len vytvarujem malé fašírky a osmažím vo fritéze, alebo v oleji tak, aby boli celé ponorené
smažím na strednom plameňmi, aby sa dobre prepiekli do zlatista
osuším v papierových utierkách
a už stačí len trošku majonézy, chilli omáčka, jarná cibuľka, paradajky a čo máš práve v chladničke
vynikajúce aj v placke naan, ale to už je na tebe
tak dobrú chuť prajem...