trošku morbídny názov, ale tak to všetci poznáme....
Samozrejme dá sa uvariť aj vo vegánskej verzii s náhradou vajec.
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2023/10/karfiol_v_L.jpg?fit=504%2C886&ssl=1)
Postup
karfiol rozoberiem na ružičky a uvarím
u mňa to trvalo cca 10 minút aby nebol úplne rozvarený
šup do studenej vody a scedím
nakrájam ja som krájal na stredne veľké kúsky
ale môžeš aj na menšie
karfiol pridám k opraženej cibuľke
pridám koreniny a chvíľku podusím
pridám rozšľahané vajíčka a počkám kým sú akurát
podával som so zemiakmi s maslom a petržlenovou vňaťkou
no a trošku parmezánu na vrchu nič nepokazí
a už len klasicky dobrú chuť prajem 🙂
Ingrediencie
Postup
karfiol rozoberiem na ružičky a uvarím
u mňa to trvalo cca 10 minút aby nebol úplne rozvarený
šup do studenej vody a scedím
nakrájam ja som krájal na stredne veľké kúsky
ale môžeš aj na menšie
karfiol pridám k opraženej cibuľke
pridám koreniny a chvíľku podusím
pridám rozšľahané vajíčka a počkám kým sú akurát
podával som so zemiakmi s maslom a petržlenovou vňaťkou
no a trošku parmezánu na vrchu nič nepokazí
a už len klasicky dobrú chuť prajem 🙂