dnes taká letná klasika a čo? no predsa lečo, ale naozaj dobré aj bez vajíčka...
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/leco3_01_l.jpg?fit=1344%2C890&ssl=1)
Postup
všetky ingrediencie nakrájam
papriky podusím na cibuľke, ale nie dlho nech sú trošku chrumkavé, pridám cesnak, chilli a pretlak chvíľku posmažím, paradajky narežem na koncoch do kríža a povarím vo vriacej vode cca 1 min, aby sa dali olúpať
teraz je ten správny čas pridať nastrúhané tofu a bazalku
paradajky nakrájam a pridám k leču aby sa skamarátili, ja pridávam aj paradajky v konzerve, lečo potom nebude také vodnaté, a netreba ho dusiť hodinu, dochutím soľou, ČK, olivovým olejom
a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
všetky ingrediencie nakrájam
papriky podusím na cibuľke, ale nie dlho nech sú trošku chrumkavé, pridám cesnak, chilli a pretlak chvíľku posmažím, paradajky narežem na koncoch do kríža a povarím vo vriacej vode cca 1 min, aby sa dali olúpať
teraz je ten správny čas pridať nastrúhané tofu a bazalku
paradajky nakrájam a pridám k leču aby sa skamarátili, ja pridávam aj paradajky v konzerve, lečo potom nebude také vodnaté, a netreba ho dusiť hodinu, dochutím soľou, ČK, olivovým olejom
a už len dobrú chuť 🙂