jednoduchá, rýchla a šťavnatá
Ingredience
200 g mak mletý
1 ks višňový kompót, hrozienka
2 ks lístkové cesto
2 ks jablká
150 ml mlieko sójové
100 g cukor práškový
½ KL škorica
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/09/strudla-ok.jpg?fit=1024%2C678&ssl=1)
Postup
1
mak zmiešam s práškovým cukrom, zalejem teplým mliekom a dobre premiešam
2
mak si navrstvím na lístkové cesto, pridám višne bez kôstok
3
pridám nastrúhané jablko a posypem škoricou, kto chce môže aj namočené hrozienka
4
zaviniem a šup do rúry
5
pečiem do zlatista 20 - 30 min
6
no a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
200 g mak mletý
1 ks višňový kompót, hrozienka
2 ks lístkové cesto
2 ks jablká
150 ml mlieko sójové
100 g cukor práškový
½ KL škorica
Postup
1
mak zmiešam s práškovým cukrom, zalejem teplým mliekom a dobre premiešam
2
mak si navrstvím na lístkové cesto, pridám višne bez kôstok
3
pridám nastrúhané jablko a posypem škoricou, kto chce môže aj namočené hrozienka
4
zaviniem a šup do rúry
5
pečiem do zlatista 20 - 30 min
6
no a už len dobrú chuť 🙂