pre niekoho lepšie ako pizza,
áno aj pre mňa a to mám pizzu naozaj rád...
Ingredience
Postup
z múky, vody, droždia a soli vypracujem cesto
rozdelím na 200g bochníčky
potriem olejom, uložím do plastových boxov a šup do chladničky
na cca 12 až 22 hodín
po 14 hodinách vypracujem placku alebo koliesko na semoline
aby sa to nelepilo a šup do trúby
teplotu rúry daj na maximum ja som mal na 300°C a piekol som do zlatohneda
po upečení vyberiem rozrežem
pridám olivový olej, trošku oregána, nastrúhaný syr
a šup naspäť do rúry aby sa syr zapiekol
vegáni použijú samozrejme vegan syr
vyberiem, pridám morčaciu šunku, parmezán, tofu, rukolu a pesto alebo omáčky podľa vlastného výberu
jemne prisolím vločkovou soľou Maldon
Ingrediencie
Postup
z múky, vody, droždia a soli vypracujem cesto
rozdelím na 200g bochníčky
potriem olejom, uložím do plastových boxov a šup do chladničky
na cca 12 až 22 hodín
po 14 hodinách vypracujem placku alebo koliesko na semoline
aby sa to nelepilo a šup do trúby
teplotu rúry daj na maximum ja som mal na 300°C a piekol som do zlatohneda
po upečení vyberiem rozrežem
pridám olivový olej, trošku oregána, nastrúhaný syr
a šup naspäť do rúry aby sa syr zapiekol
vegáni použijú samozrejme vegan syr
vyberiem, pridám morčaciu šunku, parmezán, tofu, rukolu a pesto alebo omáčky podľa vlastného výberu
jemne prisolím vločkovou soľou Maldon