Parmezán z píniových orechov

samozrejme už sa dá aj kúpiť vegan parmezán

Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 minsAuthorPeterCategory

Ingredience

 200 g píniové alebo kešu orechy
 1 fl oz droždie lahôdkové
 1 stick soľ hrubozrnná

Postup

1

ja som použil kešu orechy opražím na sucho, hodím do mixéru, pridám lahôdkové droždie a soľ, mixujem nie úplne, ale asi ako parmezán výborné na ochutenie cestovín,

2

alebo si ho jednoducho kúpte
a už len dobrú chuť...

Ingredients

 200 g píniové alebo kešu orechy
 1 fl oz droždie lahôdkové
 1 stick soľ hrubozrnná

Directions

1

ja som použil kešu orechy opražím na sucho, hodím do mixéru, pridám lahôdkové droždie a soľ, mixujem nie úplne, ale asi ako parmezán výborné na ochutenie cestovín,

2

alebo si ho jednoducho kúpte
a už len dobrú chuť...

Parmezán z píniových orechov

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.