no naozaj super paštéta, nikto ti neuverí, že je vegan...
Ingredience

Postup
postup je naozaj jednoduchý
najprv si nasucho osmahnem vlašské a kešu orechy so slnečnicou keď začnú hnednúť odstavím
cibuľu nakrájam na polmesiačiky a pomaly (naozaj pomaly) smažím a smažím na oleji cca 20 minút ku koncu pridám cesnak nakrájaný na plátky keď je už pekne do zlatova pridám cukor a nechám skaramelizovať pridám suché víno a nechám vyvariť alkohol
nakrájané šampiňóny opečiem na oleji, pridám koreniny a ku koncu aj nakrájanú petržlenovú vňať no a tu je trošku zmena, keď som to robil, tak som nedal smotanu a bolo to dosť husté na budúce skúsim pridať k šampiňónom smotanu a nechám zredukovať aby sa to ľahšie mixovalo
všetko rozmixujem spolu s orechmi, lahôdkovým droždím a máme hotovo naložil som do pohára a zalial roztopeným maslom super chuť či už s cibuľou alebo džemom