pracná, dobrá, pikantná vietnamská klasika...
Ingredience
 2 ks cibuľa
 8  cm zázvor
 6  cm daikon (biela reďkev)
 3 ks cesnak
 1 ks mrkva
 3 l zeleninový vývar (voda)
 ½ KL sezamový olej
 20 ks koriander
 1 ks badián, kardamon, škorica celá, anýz
 200 g huby (šhitake, šampiňóny, hliva) 
 3 PL sójová omáčka light
 1 štipka cukor trstinový, soľ, chilli
 200 g tofu
 400 g ázijské rezance
K servírovaniu
 2 ks chilli
 1 ks cibuľa červená
 2 ks jarná cibuľka, redkvička červená
 4  daikon na rezance
 100 g klíčky fazuľové, petržlenová vňať
 1 štipka omáčky sriracha, hoisin
 1 ks limeta šťava
 1 ks pak choi (čínska kapusta)

Postup
1
cibuľu, zázvor, daikon opečiem na sucho na platni

2
vložím do vývaru, pridám mrkvu, cesnak a pomaly varím cca 1 a viac hodín

3
ku koncu cca 1/2 hod. pridám do vývaru na sucho opečené koreniny

4
cibuľku, chilli, daikon, redkvičku a choi nakrájam

5
vývar precedím, pridám sezamový olej a opečené huby, mrkvu

6
uvarím si rezance podľa návodu a nakrájam jarnú cibuľku, chilli, daikon, choi, tofu opečiem na oleji

7
servírujem tak, že na spodok dám rezance, kapustu choi zalejem horúcim vývarom, pridám ďalšiu nakrájanú zeleninu, klíčky a omáčky
a už len dobrú chuť 🙂

Ingrediencie
 2 ks cibuľa
 8  cm zázvor
 6  cm daikon (biela reďkev)
 3 ks cesnak
 1 ks mrkva
 3 l zeleninový vývar (voda)
 ½ KL sezamový olej
 20 ks koriander
 1 ks badián, kardamon, škorica celá, anýz
 200 g huby (šhitake, šampiňóny, hliva) 
 3 PL sójová omáčka light
 1 štipka cukor trstinový, soľ, chilli
 200 g tofu
 400 g ázijské rezance
K servírovaniu
 2 ks chilli
 1 ks cibuľa červená
 2 ks jarná cibuľka, redkvička červená
 4  daikon na rezance
 100 g klíčky fazuľové, petržlenová vňať
 1 štipka omáčky sriracha, hoisin
 1 ks limeta šťava
 1 ks pak choi (čínska kapusta)