samozrejme bez vajec
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/prazenica-e1566024912450.jpg?fit=1331%2C748&ssl=1)
Postup
už sú rôzne náhrady za vajíčka, ale ja som to skúsil takto a chutí celkom dobre
čierna himalájska soľ je dôležitá pre silnú sírovú arómu
droždie, cesnak, kurkumu zmiešame a pridáme postupne vodu
na cibuľke prehrejeme popučené tofu
pridám zálievku a cesnak
ešte himalájska soľ a už len dobrú chuť...
na hrianke, alebo len tak s bagetkou
Ingrediencie
Postup
už sú rôzne náhrady za vajíčka, ale ja som to skúsil takto a chutí celkom dobre
čierna himalájska soľ je dôležitá pre silnú sírovú arómu
droždie, cesnak, kurkumu zmiešame a pridáme postupne vodu
na cibuľke prehrejeme popučené tofu
pridám zálievku a cesnak
ešte himalájska soľ a už len dobrú chuť...
na hrianke, alebo len tak s bagetkou