Rezance so zeleninou v pare

dnes som to skúsil so zeleninou pripravenou na pare

Prep Time15 minsCook Time17 minsTotal Time32 minsAuthorPeterCategory

Ingredience

 250 g balíka ázijské cestoviny
 100 g šampiňóny
 200 g brokolioca
 10 gals kapusta ružičková
 1 gal šalát pak choi
 1 gal paprika červená
 1 gal cibuľa červená
 ½ gal cuketa
 3 gals cesnak
 2 cm zázvor čerstvý
 1 gal cibuľka jarná
 50 ml sójová omáčka light
 50 ml sójová omáčka tmavá
 1 stick garam masala
 1 stick kurkuma
 1 oz pálivá pasta alebo chilli
 1 gal limetka
 100 ml olej repkový
 50 ml olej sezamový
 1 gal akákoľvek najlepšie čerstvá zelenina
 1 balíček nesolených arašidov
 1 stick sezam opečený na sucho

Postup

1

brokolicu som rozobral, kapustu prekrojil na polovicu, cuketu na mesiačiky, stred pak choi a všetko pôjde do parného hrnca

2

ostatnú zeleninu som nakrájal zhruba na rovnaké kúsky, šampiňóny na štvrtky

3

najprv som si uvaril cestoviny, tie moje potrebovali 15 minút a dobre prepláchnuť, aby sa nezlepili, potom prišli na rad arašidy na sucho a sezam

4

potom trošku oleja a sprudka som osmahol šampiňóny

5

potom prišlo na rad Marinované tofu

6

no a teraz je ten správny čas prikúriť pod parný hrniec

7

po tofu trošku oleja a koreniny, cesnak, zázvor, chilli pastu trošku ich nechať skamarátiť a pridal som nakrájanú zeleninu, cca 3 minútky som smažil a pridal naspäť šampiňóny

8

keď už voda vrie pridám zeleninu

9

trvalo to 14 minút, aby bola krásne chrumkavá, ale nie surová

10

potom rezance, prehrial, pridal sójové omáčky a štipku sezamového oleja
áno správne všetko v jednom woku

11

pri servírovaní som pridal opečené arašidy, sezam a srirachu
a už len dobrú chuť...

Ingredients

 250 g balíka ázijské cestoviny
 100 g šampiňóny
 200 g brokolioca
 10 gals kapusta ružičková
 1 gal šalát pak choi
 1 gal paprika červená
 1 gal cibuľa červená
 ½ gal cuketa
 3 gals cesnak
 2 cm zázvor čerstvý
 1 gal cibuľka jarná
 50 ml sójová omáčka light
 50 ml sójová omáčka tmavá
 1 stick garam masala
 1 stick kurkuma
 1 oz pálivá pasta alebo chilli
 1 gal limetka
 100 ml olej repkový
 50 ml olej sezamový
 1 gal akákoľvek najlepšie čerstvá zelenina
 1 balíček nesolených arašidov
 1 stick sezam opečený na sucho

Directions

1

brokolicu som rozobral, kapustu prekrojil na polovicu, cuketu na mesiačiky, stred pak choi a všetko pôjde do parného hrnca

2

ostatnú zeleninu som nakrájal zhruba na rovnaké kúsky, šampiňóny na štvrtky

3

najprv som si uvaril cestoviny, tie moje potrebovali 15 minút a dobre prepláchnuť, aby sa nezlepili, potom prišli na rad arašidy na sucho a sezam

4

potom trošku oleja a sprudka som osmahol šampiňóny

5

potom prišlo na rad Marinované tofu

6

no a teraz je ten správny čas prikúriť pod parný hrniec

7

po tofu trošku oleja a koreniny, cesnak, zázvor, chilli pastu trošku ich nechať skamarátiť a pridal som nakrájanú zeleninu, cca 3 minútky som smažil a pridal naspäť šampiňóny

8

keď už voda vrie pridám zeleninu

9

trvalo to 14 minút, aby bola krásne chrumkavá, ale nie surová

10

potom rezance, prehrial, pridal sójové omáčky a štipku sezamového oleja
áno správne všetko v jednom woku

11

pri servírovaní som pridal opečené arašidy, sezam a srirachu
a už len dobrú chuť...

Rezance so zeleninou v pare

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto stránka používa Akismet na obmedzenie spamu. Zistite, ako sa spracovávajú údaje o vašich komentároch.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.