Rezance so zeleninou v pare

AutorPeter
Kategória
Príprava15 minút
Varenie17 minút
Celkovo32 minút
NáročnosťJednoduchá
QR Code

Ingrediencie

 250 g balíka ázijské cestoviny
 100 g šampiňóny
 200 g brokolioca
 10 ks kapusta ružičková
 1 ks šalát pak choi
 1 ks paprika červená
 1 ks cibuľa červená
 ½ ks cuketa
 3 ks cesnak
 2 cm zázvor čerstvý
 1 ks cibuľka jarná
 50 ml sójová omáčka light
 50 ml sójová omáčka tmavá
 1 štipka garam masala
 1 štipka kurkuma
 1 KL pálivá pasta alebo chilli
 1 ks limetka
 100 ml olej repkový
 50 ml olej sezamový
 1 ks akákoľvek najlepšie čerstvá zelenina
 1 balíček nesolených arašidov
 1 štipka sezam opečený na sucho

Postup

1

brokolicu som rozobral, kapustu prekrojil na polovicu, cuketu na mesiačiky, stred pak choi a všetko pôjde do parného hrnca

2

ostatnú zeleninu som nakrájal zhruba na rovnaké kúsky, šampiňóny na štvrtky

3

najprv som si uvaril cestoviny, tie moje potrebovali 15 minút a dobre prepláchnuť, aby sa nezlepili, potom prišli na rad arašidy na sucho a sezam

4

potom trošku oleja a sprudka som osmahol šampiňóny

5

potom prišlo na rad Marinované tofu

6

no a teraz je ten správny čas prikúriť pod parný hrniec

7

po tofu trošku oleja a koreniny, cesnak, zázvor, chilli pastu trošku ich nechať skamarátiť a pridal som nakrájanú zeleninu, cca 3 minútky som smažil a pridal naspäť šampiňóny

8

keď už voda vrie pridám zeleninu

9

trvalo to 14 minút, aby bola krásne chrumkavá, ale nie surová

10

potom rezance, prehrial, pridal sójové omáčky a štipku sezamového oleja
áno správne všetko v jednom woku

11

pri servírovaní som pridal opečené arašidy, sezam a srirachu
a už len dobrú chuť...

Ingrediencie

 250 g balíka ázijské cestoviny
 100 g šampiňóny
 200 g brokolioca
 10 ks kapusta ružičková
 1 ks šalát pak choi
 1 ks paprika červená
 1 ks cibuľa červená
 ½ ks cuketa
 3 ks cesnak
 2 cm zázvor čerstvý
 1 ks cibuľka jarná
 50 ml sójová omáčka light
 50 ml sójová omáčka tmavá
 1 štipka garam masala
 1 štipka kurkuma
 1 KL pálivá pasta alebo chilli
 1 ks limetka
 100 ml olej repkový
 50 ml olej sezamový
 1 ks akákoľvek najlepšie čerstvá zelenina
 1 balíček nesolených arašidov
 1 štipka sezam opečený na sucho

Postup

1

brokolicu som rozobral, kapustu prekrojil na polovicu, cuketu na mesiačiky, stred pak choi a všetko pôjde do parného hrnca

2

ostatnú zeleninu som nakrájal zhruba na rovnaké kúsky, šampiňóny na štvrtky

3

najprv som si uvaril cestoviny, tie moje potrebovali 15 minút a dobre prepláchnuť, aby sa nezlepili, potom prišli na rad arašidy na sucho a sezam

4

potom trošku oleja a sprudka som osmahol šampiňóny

5

potom prišlo na rad Marinované tofu

6

no a teraz je ten správny čas prikúriť pod parný hrniec

7

po tofu trošku oleja a koreniny, cesnak, zázvor, chilli pastu trošku ich nechať skamarátiť a pridal som nakrájanú zeleninu, cca 3 minútky som smažil a pridal naspäť šampiňóny

8

keď už voda vrie pridám zeleninu

9

trvalo to 14 minút, aby bola krásne chrumkavá, ale nie surová

10

potom rezance, prehrial, pridal sójové omáčky a štipku sezamového oleja
áno správne všetko v jednom woku

11

pri servírovaní som pridal opečené arašidy, sezam a srirachu
a už len dobrú chuť...

Rezance so zeleninou v pare

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

sk Slovak
X

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.