Risotto na tisíc spôsobov a tu je jeden z nich...
Ingredience
Postup
použite dobré suché víno
ryžu pripravím presne ako tu: Risotto hubové
keď je ryža už skoro mäkká je čas na špenát a prilievam a miešam pridám ešte jeden strúčik cesnaku kto nechce nemusí, dochutím soľou, ČK a ja ešte miešam až kým nie je ryža mäkká teda al dente
malo by mať jemne krémovú konzistenciu, ale spravte si ho presne tak ako ho máte radi, no a už len posypať parmezánom
a dobrú chuť prajem 🙂
Ingrediencie
Postup
použite dobré suché víno
ryžu pripravím presne ako tu: Risotto hubové
keď je ryža už skoro mäkká je čas na špenát a prilievam a miešam pridám ešte jeden strúčik cesnaku kto nechce nemusí, dochutím soľou, ČK a ja ešte miešam až kým nie je ryža mäkká teda al dente
malo by mať jemne krémovú konzistenciu, ale spravte si ho presne tak ako ho máte radi, no a už len posypať parmezánom
a dobrú chuť prajem 🙂