super jednoduchý recept ktorý by si mal vyskúšať....
KategóriaHlavné jedlá
Ingredience
300 g ružičkový kel
1 ks tofu
2 PL olej rastlinný
na omáčku
1 PL olej repkový
1 štipka čierne mleté korenie, kurkuma, paprika, soľ
500 ml zeleninový vývar
2 PL sójová omáčka
2 PL sladká chilli omáčka
1 PL limetová šťava
1 ks jarná cibuľka
1 ks cesnak
1 KL zemiakový škrob na zahustenie
marináda na tofu
3 PL sójová omáčka light
1 PL sladká chilli omáčka
1 PL olej
1 KL droždie lahôdkové
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2022/11/ruzickovy-kel_pin_m.jpg?fit=380%2C675&ssl=1)
Postup
1
kel blanšírujem cca 4 minútky
a potom prekrojím na polovicu
2
tofu namarinujem a opečiem
3
skamarátim kel s tofu vo woku
pripravým si omáčku
4
na olej pridám koreniny, zeleninový vývar
zahustím škrobom a pridám jarnú cibuľku
5
podával som so zemiakovou kašou
6
tak už len dobrú chuť prajem...
Ingrediencie
300 g ružičkový kel
1 ks tofu
2 PL olej rastlinný
na omáčku
1 PL olej repkový
1 štipka čierne mleté korenie, kurkuma, paprika, soľ
500 ml zeleninový vývar
2 PL sójová omáčka
2 PL sladká chilli omáčka
1 PL limetová šťava
1 ks jarná cibuľka
1 ks cesnak
1 KL zemiakový škrob na zahustenie
marináda na tofu
3 PL sójová omáčka light
1 PL sladká chilli omáčka
1 PL olej
1 KL droždie lahôdkové
Postup
1
kel blanšírujem cca 4 minútky
a potom prekrojím na polovicu
2
tofu namarinujem a opečiem
3
skamarátim kel s tofu vo woku
pripravým si omáčku
4
na olej pridám koreniny, zeleninový vývar
zahustím škrobom a pridám jarnú cibuľku
5
podával som so zemiakovou kašou
6
tak už len dobrú chuť prajem...