jednoduché a chutné...
Ingredience
300 g špenátové listy (čerstvý, mrazený)
1 ks smotana sójová
1 ks cibuľa
2 strúčiky cesnak
1 ks tofu
2 PL olej rastlinný
1 štipka soľ, čierne ml. korenie
Ryža
1 hrnček ryža
1,50 hrnčeka vody
2 PL olej rastlinný
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/07/spenat-s-ryzou-e1564606590629.jpg?fit=1024%2C583&ssl=1)
Postup
1
na osmaženej cibuli osmahnem špenátové listy
2
ku koncu pridám strúčik cesnaku a zalejem sójovou smotanou. Dochutím soľou a čiernym ml. korením
3
odkaz ak pripraviť ryžu Ryža
4
marinované tofu: Marinované tofu
Ingrediencie
300 g špenátové listy (čerstvý, mrazený)
1 ks smotana sójová
1 ks cibuľa
2 strúčiky cesnak
1 ks tofu
2 PL olej rastlinný
1 štipka soľ, čierne ml. korenie
Ryža
1 hrnček ryža
1,50 hrnčeka vody
2 PL olej rastlinný
Postup
1
na osmaženej cibuli osmahnem špenátové listy
2
ku koncu pridám strúčik cesnaku a zalejem sójovou smotanou. Dochutím soľou a čiernym ml. korením
3
odkaz ak pripraviť ryžu Ryža
4
marinované tofu: Marinované tofu