čo dodať? fantastická
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/stredomorska-pomazanka-e1566027280278.jpg?fit=1331%2C778&ssl=1)
Postup
baklažán popichám vidličkou a šup do rúry, cca 200°C na 45 minút, mal by sa trošku scvrknúť, po upečení ho rozkrojím a nechám vychladnúť
ešte do vyhriatej rúry dám bagety, alebo chlieb a zapečiem
všetky ingrediencie nakrájam na kúsky
pridám limetku, olivový olej a premiešam
upečený baklažán vydlabem vidličkou a nakrájam na kúsky a primiešam k zelenine
a už len dobrú chuť, viem že si ho zamilujete 🙂
prvý ochutnávač dorazil a miluje olivy, keď ich zacíti hneď si prosí...
Ingrediencie
Postup
baklažán popichám vidličkou a šup do rúry, cca 200°C na 45 minút, mal by sa trošku scvrknúť, po upečení ho rozkrojím a nechám vychladnúť
ešte do vyhriatej rúry dám bagety, alebo chlieb a zapečiem
všetky ingrediencie nakrájam na kúsky
pridám limetku, olivový olej a premiešam
upečený baklažán vydlabem vidličkou a nakrájam na kúsky a primiešam k zelenine
a už len dobrú chuť, viem že si ho zamilujete 🙂
prvý ochutnávač dorazil a miluje olivy, keď ich zacíti hneď si prosí...