KategóriaPrílohy
Ingredience
1 hrnček tarhoňa alebo slovenská ryža
1,50 hrnčeky(ov) voda
1 KL soľ
1 PL olej
1 ks cibuľa menšia (nemusí byť)
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/07/tarhona-1024x678-e1564601689152.jpg?fit=1024%2C555&ssl=1)
Postup
1
na oleji osmažím tarhoňu a keď je už asi každá piata tarhoňa hnedá tak zalejem vodou
2
pridám prekrojenú cibuľu, soľ a udusím do mäkka
3
trvá to tak cca 15 minút, kým sa neodparí voda presne ako s ryžou
Ingrediencie
1 hrnček tarhoňa alebo slovenská ryža
1,50 hrnčeky(ov) voda
1 KL soľ
1 PL olej
1 ks cibuľa menšia (nemusí byť)
Postup
1
na oleji osmažím tarhoňu a keď je už asi každá piata tarhoňa hnedá tak zalejem vodou
2
pridám prekrojenú cibuľu, soľ a udusím do mäkka
3
trvá to tak cca 15 minút, kým sa neodparí voda presne ako s ryžou