Ingredience
 4 ks bageta, žemľa...
 ½ ks ľadový šalát
 1 ks cibuľka jarná
 1 PL horčica francúzska, dijónska 
 1 PL chilli omáčka
 2 ks paradajky cherry
 100 g rukola, baby špenát
 1 ks čo len chceš a na čo máš chuť
Marináda na tofu
 1 ks tofu
 1 KL chilli sladká, normálna
 1 PL sójová omáčka light
 ½ KL olej sezamový
 1 ks cesnak, soľ

Postup
1
tofu vysuším papierovými utierkami, namarinujem a upečiem na panvičke alebo v rúre tak trošku do chrumkava

2
bagetu prekrojím, ale nedokrojím úplne, je dobre ju na sucho opiecť na panvičke ešte pred opekaním tofu, jednu stranu potriem horčicou a druhú chilli omáčkou, pridám list ľadového šalátu, paradajky, tofu, rukolu, jarnú cibuľku a všetko na čo mám chuť a čo nájdem v chladničke

Ingrediencie
 4 ks bageta, žemľa...
 ½ ks ľadový šalát
 1 ks cibuľka jarná
 1 PL horčica francúzska, dijónska 
 1 PL chilli omáčka
 2 ks paradajky cherry
 100 g rukola, baby špenát
 1 ks čo len chceš a na čo máš chuť
Marináda na tofu
 1 ks tofu
 1 KL chilli sladká, normálna
 1 PL sójová omáčka light
 ½ KL olej sezamový
 1 ks cesnak, soľ