ľahké, letné, super...
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2019/08/bakazan1_l-e1565806368915.jpg?fit=1344%2C779&ssl=1)
Postup
baklažán nakrájam na kolieska a posolím, aby sa vypotil
paradajky mixnem a pridám na osmahnutú cibuľku a cesnak, pridám čerstvú bazalku, timián...
pozvoľna nechám dusiť
vypotený baklžán utriem papierovou utierkou a obalím v hladkej múke
hrašku rozrobím s vodou a obalím baklažány
vypražím v repkovom oleji do zlatova
poukaladám na papierovú utierku
a potom už len vrstviť omáčka, baklažán, syr, omáčka... omáčka len tak akurát nemalo by to v tom plávať, nakoniec syr a šup do trúby na 180°C cca 20 - 25 min kým sa to pekne zapečie, podávam s pečivom, paradajkami ...
a už len dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
baklažán nakrájam na kolieska a posolím, aby sa vypotil
paradajky mixnem a pridám na osmahnutú cibuľku a cesnak, pridám čerstvú bazalku, timián...
pozvoľna nechám dusiť
vypotený baklžán utriem papierovou utierkou a obalím v hladkej múke
hrašku rozrobím s vodou a obalím baklažány
vypražím v repkovom oleji do zlatova
poukaladám na papierovú utierku
a potom už len vrstviť omáčka, baklažán, syr, omáčka... omáčka len tak akurát nemalo by to v tom plávať, nakoniec syr a šup do trúby na 180°C cca 20 - 25 min kým sa to pekne zapečie, podávam s pečivom, paradajkami ...
a už len dobrú chuť 🙂