Zeleninový vývar – pomalé varenie

takmer bez práce ...

Prep Time15 minsCook Time10 hrsTotal Time10 hrs 15 minsAuthorPeterCategory

Ingredience

 2 gals cibuľa kľudne aj v šupke
 2 gals mrkva
 2 gals petržlen
 1 plátok zeleru
 1 stopka zeler stonkový
 3 gals cesnak
 ½ gal kaleráb
 1 gal paradajka
 1 zv. petržlenová vňať
 2 gals kelové listy
 2 cm zázvor čerstvý
 1 gal cibuľka jarná
 10 gals korenie celé čierne
 1 fl oz olej
 10 cm pór

Postup

1

zeleninu umyjem a nakrájam na menšie časti

2

pridám bylinky

3

zalejem studenou vodou tak aby bola zelenina prikrytá

4

nastavím pomalé varenie (rozsah teploty pri pomalom varení je od 88°C - 98°C
spolu som varil cca 10 hodín, najprv 5 na nízkej teplote, potom 2 na strednej a nakoniec ešte 3 hodiny na 98°C

5

takto vyzeral, ale fakt neviem po koľkých hodinách som to fotil

6

no a tu je finále

Ingredients

 2 gals cibuľa kľudne aj v šupke
 2 gals mrkva
 2 gals petržlen
 1 plátok zeleru
 1 stopka zeler stonkový
 3 gals cesnak
 ½ gal kaleráb
 1 gal paradajka
 1 zv. petržlenová vňať
 2 gals kelové listy
 2 cm zázvor čerstvý
 1 gal cibuľka jarná
 10 gals korenie celé čierne
 1 fl oz olej
 10 cm pór

Directions

1

zeleninu umyjem a nakrájam na menšie časti

2

pridám bylinky

3

zalejem studenou vodou tak aby bola zelenina prikrytá

4

nastavím pomalé varenie (rozsah teploty pri pomalom varení je od 88°C - 98°C
spolu som varil cca 10 hodín, najprv 5 na nízkej teplote, potom 2 na strednej a nakoniec ešte 3 hodiny na 98°C

5

takto vyzeral, ale fakt neviem po koľkých hodinách som to fotil

6

no a tu je finále

Zeleninový vývar – pomalé varenie

Páčil sa ti môj príspevok? Zdieľaj ho s priateľmi a nezabudni pridať komentár!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tento web používa cookies aby zlepšil váš zážitok na našej stránke.