takmer bez práce ...
Ingredience
2 ks cibuľa kľudne aj v šupke
2 ks mrkva
2 ks petržlen
1 plátok zeleru
1 stopka zeler stonkový
3 ks cesnak
½ ks kaleráb
1 ks paradajka
1 zv. petržlenová vňať
2 ks kelové listy
2 cm zázvor čerstvý
1 ks cibuľka jarná
10 ks korenie celé čierne
1 PL olej
10 cm pór

Postup
1
zeleninu umyjem a nakrájam na menšie časti
2
pridám bylinky
3
zalejem studenou vodou tak aby bola zelenina prikrytá
4
nastavím pomalé varenie (rozsah teploty pri pomalom varení je od 88°C - 98°C
spolu som varil cca 10 hodín, najprv 5 na nízkej teplote, potom 2 na strednej a nakoniec ešte 3 hodiny na 98°C
5
takto vyzeral, ale fakt neviem po koľkých hodinách som to fotil
6
no a tu je finále
Ingrediencie
2 ks cibuľa kľudne aj v šupke
2 ks mrkva
2 ks petržlen
1 plátok zeleru
1 stopka zeler stonkový
3 ks cesnak
½ ks kaleráb
1 ks paradajka
1 zv. petržlenová vňať
2 ks kelové listy
2 cm zázvor čerstvý
1 ks cibuľka jarná
10 ks korenie celé čierne
1 PL olej
10 cm pór