takmer bez práce ...
Ingredience
![](https://i0.wp.com/vegancooking.sk/wp-content/uploads/2022/01/vyvar-s2.jpg?fit=1024%2C678&ssl=1)
Postup
zeleninu umyjem a nakrájam na menšie časti
pridám bylinky
zalejem studenou vodou tak aby bola zelenina prikrytá
nastavím pomalé varenie (rozsah teploty pri pomalom varení je od 88°C - 98°C
spolu som varil cca 10 hodín, najprv 5 na nízkej teplote, potom 2 na strednej a nakoniec ešte 3 hodiny na 98°C
takto vyzeral, ale fakt neviem po koľkých hodinách som to fotil
no a tu je finále
Ingrediencie
Postup
zeleninu umyjem a nakrájam na menšie časti
pridám bylinky
zalejem studenou vodou tak aby bola zelenina prikrytá
nastavím pomalé varenie (rozsah teploty pri pomalom varení je od 88°C - 98°C
spolu som varil cca 10 hodín, najprv 5 na nízkej teplote, potom 2 na strednej a nakoniec ešte 3 hodiny na 98°C
takto vyzeral, ale fakt neviem po koľkých hodinách som to fotil
no a tu je finále