taká vianočná klasika, každý ho robí trošku inak, tak skúste, možno bude chutiť 🙂
No a garantujem, že kostičky nenájdete
Ingredience
Postup
zemiaky a mrkvu si uvarím v šupke do mäkka, po vychladnutí očistím
zemiaky a mrkvu pretlačím cez krájatko, cibuľu a uhorky nakrájam na jemno, pridám horčicu, ČK a soľ
pridám vegan tatársku, ak nemáte sójovú majonézu dá sa pripraviť: tofu s troškou oleja rozmixujem do hladka a postupne prilievam olej
majonézu a smotanu, všetko dobre premiešam
ku koncu samozrejme hrášok a tento rok aj kukuricu ale tú tam normálne nedávam, do šalátu môžeš pridať aj nakrájané jablko
ak treba ešte dochutím soľou, ČK a ak treba, aj nálevom z uhoriek
jedno tofu nakrájam a marinujem v sójovej omáčke a druhé v sladkej chilli
obalím v kukuričnej múke ochutenej soľou, ak chcete pridajte rozmrvenú morskú riasu
a osmažím v rastlinnom oleji
a už le dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
Postup
zemiaky a mrkvu si uvarím v šupke do mäkka, po vychladnutí očistím
zemiaky a mrkvu pretlačím cez krájatko, cibuľu a uhorky nakrájam na jemno, pridám horčicu, ČK a soľ
pridám vegan tatársku, ak nemáte sójovú majonézu dá sa pripraviť: tofu s troškou oleja rozmixujem do hladka a postupne prilievam olej
majonézu a smotanu, všetko dobre premiešam
ku koncu samozrejme hrášok a tento rok aj kukuricu ale tú tam normálne nedávam, do šalátu môžeš pridať aj nakrájané jablko
ak treba ešte dochutím soľou, ČK a ak treba, aj nálevom z uhoriek
jedno tofu nakrájam a marinujem v sójovej omáčke a druhé v sladkej chilli
obalím v kukuričnej múke ochutenej soľou, ak chcete pridajte rozmrvenú morskú riasu
a osmažím v rastlinnom oleji
a už le dobrú chuť 🙂